Bezoek ons op de Hiswa RAI 2019

We verheugen ons al weer op de opening van het seizoen en dat kan toch niet mooier dan op de Hiswa Rai te Amsterdam van 6-10 maart 2019. Bezoek ons op de Hiswa op stand 01.313

Een ideale gelegenheid om een vrijblijvende offerte te bespreken of onze diverse zeiluitvoeringen te bekijken. Tevens kunnen we u alle verschillende doeksoorten tonen

Geniet van onze aanbiedingen en u bent nog ruim op tijd om de nieuwe zeilen voor het seizoen nog te ontvangen. Verwen uzelf met een nieuw zeil voor meer comfort, betere zeilprestaties, minder loefgierigheid, minder helling, meer hoogte en later reven!

Wij verwelkomen u graag en hopelijk tot ziens op de gezelligste opening van het zeilseizoen.

Bezoek ons op Boot Dusseldorf Hal 11 E07

Een mooie start van 2019 op de 50ste editie van BOOT Dusseldorf. Uiteraard zijn we er weer bij en bent u van harte welkom op onze stand in Hall 11 E07.

Een ideale gelegenheid om een vrijblijvende offerte te bespreken of onze diverse zeiluitvoeringen te bekijken. Tevens kunnen we u alle verschillende doeksoorten en afwerkingen tonen.

Wij verwelkomen u graag en hopelijk tot ziens op de grootste watersport beurs van Europa.

SailSelect onderneemt duurzaam door installatie zonnepanelen.

SailSelect onderneemt duurzaam door gebruik zonnepanelen.

In het kader van duurzaam ondernemen en zinvol investeren maakt SailSelect gebruik van 22 zonnepanelen op het dak van ons pand. Voldoende capaciteit om volledig in de energie behoefte van het hoofdkantoor te voorzien. We leven nu niet alleen van de wind maar ook nog van de zon. Een erg goed gevoel.

NIEUWSBRIEF

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en acties.

Contact

Uitdammer Dorpsstraat 35  -  1154 PS Uitdam

Tel: 020 4031018  -  Mail: info@sailselect.nl