Rolly Tasker Sails is een Australische zeilmakerij welke zich 25 jaar geleden gevestigd heeft in Thailand. Een Westers geleid bedrijf, maar gevestigd in Thailand en dus niet te verwarren met de bekende Chinese zeilmakerijen die doorgaans een andere kijk hebben op kwaliteit dan de Europeanen.

Rolly Tasker zelf is de eigenaar en is al ruim 50 jaar actief in de professionele zeilwereld. Hij heeft met zijn bemanning vrijwel elke Cup gevaren (en gewonnen!) en is al tientallen jaren actief met de vervaardiging van wedstrijdjachten en zeilen. In eerste instantie met name om in zijn eigen wedstrijdbehoefte te voorzien.

Rolly Tasker Sails heeft momenteel een van de grootste productievloeren (9000m2) ter wereld en levert al in ruim 50 landen.

SailSelect heeft er voor gekozen om samen met Tasker Sails mee te groeien om de grootste zeilmakerij ter wereld te worden met naar ons idee een geweldig product met perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Kwaliteit staat voorop en door de enorme schaalgrootte en vervaardiging in Thailand, is SailSelect in staat om de beste prijs/prestatie te leveren.

Zeilmakerij: spinnaker van Rolly Tasker
Zeilmakerij: spinnaker van Rolly Tasker

Dit is dan ook het motto van SailSelect!

Meer zeil voor uw geld en de beste verhouding in prijs/prestatie.

Betaalbare kwaliteit of het nu gaat om recreatief zeilen, off-shore cruising of professionele competities.

Rolly Tasker is als zeilmakerij in staat geweest om al 10 jaar lang dezelfde prijzen te hanteren ondanks kostenstijgingen zoals lonen en prijzen van materialen. Door de groei en schaalgrootte wordt er steeds meer bezuinigd op inkoop en gaandeweg is Rolly Tasker alle benodigdheden meer en meer zelf gaan fabriceren zodat dit niet bij derden ingekocht hoeft te worden. Hierbij moet u denken aan lijnen, ringen, apparaten, etc. Daarnaast worden bijvoorbeeld verschillende soorten zeildoek, van Dacron tot de meest geavanceerde laminaten, per 300km ingekocht. U kunt zich voorstellen dat er weinig zeilmakers in staat zijn om dergelijke hoeveelheden voor te financieren.

Waarom is Rolly Tasker als zeilmakerij relatief onbekend in West Europa?

Rolly Tasker heeft tot de oprichting van SailSelect (2005) nooit de Europese markt actief benaderd. Voornaamste thuismarkten waren met name Azië, Australië (thuisland) en de Verenigde Staten. Sinds SailSelect de vertegenwoordiging van Rolly Tasker zeilen in Europa verzorgt varen er inmiddels duizenden schepen met onze zeilen. 

SailSelect biedt u de optimale mix van jarenlange ervaring, duurzaamheid, kwaliteit en voordelige productie naast het zakendoen met een kleinere, flexibele, klantgerichte lokale organisatie met vertegenwoordiging door heel Europa.

Mocht u meer willen weten over de zeilmakerij achter SailSelect en de herkomst van de zeilen bekijk dan de foto's of ga naar de site van Rolly Tasker Sails

Laatste nieuws

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Prev Next

Filmpje van de zeilmakerij

14-07-2017 - Hits:7336 @ LAATSTE NIEUWS

Zoals op onze website te lezen is, werken we al 12 jaar samen met onze productie partner Rolly Tasker Sails. Klik op de volgende link voor een impressie van gr...

Lees meer

SailSelect introduceert Carbon Perf…

14-07-2017 - Hits:4952 @ LAATSTE NIEUWS

Na onze succesvolle ervaringen met onze vorige lijn tape zeilen introduceert SailSelect nu een vernieuwde lijn Carbon Performance Tape zeilen. Onze Carbon Tap...

Lees meer

SailSelect onderneemt duurzaam door…

16-10-2015 - Hits:7480 @ LAATSTE NIEUWS

SailSelect onderneemt duurzaam door gebruik zonnepanelen. In het kader van duurzaam ondernemen en zinvol investeren maakt SailSelect gebruik van 22 zonnepanel...

Lees meer

Bekijk de wedstrijd resultaten van …

16-10-2015 - Hits:7853 @ LAATSTE NIEUWS

Volg het wedstrijd team SailSelect op Facebook: https://www.facebook.com/TeamSailSelect?ref=hl

Lees meer

UNIEKE AANBIEDING

spinnakeractiemenuSpinnaker Actie

Standaard spinnakers en gennakers de scherpste in Europa!Meer informatie ...

Membraan Zeilen

NIEUWSBRIEF

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en acties.

Contact

Uitdammer Dorpsstraat 35  -  1154 PS Uitdam

Tel: 020 4031018  -  Mail: info@sailselect.nl