SailSelect is inzamel adres voor zeilreiniging door Red-Gull zeilwasserij

De Red-gull zeilwasserij is de specialist voor alle te regenereren / coaten / impregneren voorwerpen.

In haar zeilwasserij kunt u terrecht voor het laten wassen /schoonmaken/ reinigen  van zeilen, bootkap, rolfokhoes, huik en zeil regenereren ( refit zeilen) tot aan het wassen van zonwering of parasolbekleding.

Onder reinigen verstaan wij het schoonmaken / wassen / verwijderen van algen, schimmels, vogelpoep en andere vervuiling door middel van ons wasproces.

 

Het gevecht tegen het verouderingsproces bij zeilen…….!

Alle voorwerpen ondergaan een verouderingsproces, verminderen in waarde, prestatie en aantrekingskracht. Alles moet worden onderhouden, schoongemaakt en gekoesterd om het proces te vertragen. Bij zeilen werd dat eigenlijk nooit gedaan. Het grootste aspect was bij onderhoud toegespitst op reparatie en vervanging.

Voor zeilen was de reiniging hoofdzakelijk alleen maar cosmetisch en had meestal meer slijtage tot gevolg. Het werd meestal gedaan tegen het einde van de levensduur van het zeil. Het advies in deze was meestal in handen van de doekleveranciers en zeilmakers.

Vandaag de dag kan deze benadering achter ons gelaten worden. Moderne Technologie met chemicalien openen nieuwe wegen, geven meer opties en ze besparen geld bij jachteigenaren.

Het probleem is echter dat deze opties door onwetendheid van de complexiteit van de chemisch-technische wetenschap niet de intresse heeft  die binnen het bereik is van de traditionele kanalen van zeilproductie.

Zeilen wassen was gisteren, tegenwoordig laat je zeilen regenereren!

Red-gull.com  heeft het zeilonderhoud in 20 jaar ten goede veranderd, in de laatste 5 jaar zijn wij in Europa de leverancier geworden voor uitstekend zeilonderhoud.

Wij deden dit door het verbeteren van zeileigenschappen met de hulp van chemischeverbindingen en speciale chemische invloeden op geweven opppervlakken, door visuele impressie van zeer effectieve reiniging en het whitening process, door het aanbrengen van sterk presterende en beschermende coating.  Onze producten hebben een hoge waardering gekregen van jachteigenaren en yachtprofessionals.

Bekijk op de site wat wij voor u kunnen doen om uw zeil te verbeteren, te onderhouden, qua prestaties en conditie of om uit te vinden hoe u het verouderingsproces van uw zeil kunt vertragen.

Als u nog meer advies nodig heeft, bel ons gerust !

Laatste nieuws

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Prev Next

Filmpje van de zeilmakerij

14-07-2017 - Hits:6112 @ LAATSTE NIEUWS

Zoals op onze website te lezen is, werken we al 12 jaar samen met onze productie partner Rolly Tasker Sails. Klik op de volgende link voor een impressie van gr...

Lees meer

Bezoek ons op de Hiswa RAI 2018

14-07-2017 - Hits:960 @ LAATSTE NIEUWS

We verheugen ons al weer op de opening van het seizoen en dat kan toch niet mooier dan op de Hiswa Rai te Amsterdam van 7-11 maart 2018. Bezoek ons op de Hiswa...

Lees meer

Bezoek ons op Boot Dusseldorf Hal 1…

14-07-2017 - Hits:301 @ LAATSTE NIEUWS

Samen met onze Duitse dealer staan we op de BOOT Dusseldorf van 20 januari t/m 28 januari. Een ideale gelegenheid om een vrijblijvende offerte te bespreken of...

Lees meer

SailSelect introduceert Carbon Perf…

14-07-2017 - Hits:3851 @ LAATSTE NIEUWS

Na onze succesvolle ervaringen met structured tape sails introduceert SailSelect nu een vernieuwde lijn Carbon Performance Tape zeilen. Onze Carbon Tape zeil...

Lees meer

SailSelect onderneemt duurzaam door…

16-10-2015 - Hits:5657 @ LAATSTE NIEUWS

SailSelect onderneemt duurzaam door gebruik zonnepanelen. In het kader van duurzaam ondernemen en zinvol investeren maakt SailSelect gebruik van 22 zonnepanel...

Lees meer

Bekijk de wedstrijd resultaten van …

16-10-2015 - Hits:5830 @ LAATSTE NIEUWS

Volg het wedstrijd team SailSelect op Facebook: https://www.facebook.com/TeamSailSelect?ref=hl

Lees meer

UNIEKE AANBIEDING

spinnakeractiemenuSpinnaker Actie

Standaard spinnakers en gennakers de scherpste in Europa!Meer informatie ...

Membraan Zeilen

NIEUWSBRIEF

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en acties.

Contact

Uitdammer Dorpsstraat 35  -  1154 PS Uitdam

Tel: 020 4031018  -  Mail: info@sailselect.nl