SailSelect is een Nederlandse zeilmakerij die de productie uitbesteed heeft aan een Australische zeilmaker. SailSelect levert zeilen door heel Europa en heeft in diverse landen dealerschappen waar u terecht kunt. Wij meten de zeilen bij voorkeur zelf in op uw jacht om zeker te zijn van de juiste maten. Dit persoonlijke contact biedt tevens de mogelijkheid voor advisering om uw zeilplan te optimaliseren en af te stemmen op uw wensen en toepassing. SailSelect is dus geen handelshuis of internetbedrijf maar kwalificeert als een volwaardige zeilmakerij met een compleet pakket aan service om u van dienst te zijn voor de aankoop maar ook na de aankoop. SailSelect is gespecialiseerd in nieuwe zeilen voor jachten, kajuitzeilboten, open zeilboten en eenheidsklassen van recreatie, off-shore cruising tot professionele wedstrijdklasse.

SailSelect is opgericht in april 2005 en is dus al ruim 10 jaar gevestigd op de Europese markt. Na intensief vooronderzoek en vergelijking van zeilmakerijen over de hele wereld, heeft SailSelect voor Rolly Tasker Sails gekozen als productie partner. Rolly Tasker Sails bestaal al meer dan 50 jaar en is één van de grootste zeilmakerijen ter wereld.

Spinnaker
Spinnaker

Hiermee kan SailSelect een zeer concurrerende prijs bieden met een optimaal kwaliteitsproduct, waar u als consument van kunt profiteren. Kwalititatief opereren wij in het hogere segment van de markt. Let dus op met prijsvergelijkingen.

Waarom nu de productie uitbesteden in Azië? Met de komst van computerontwerpen en automatische plotter- en snijtafels is het heel goed mogelijk om de productie uit te besteden. Het meeste werk is om de panelen te plakken, te stikken en het zeil af te werken. Dit is allemaal handwerk en arbeidsintensief wat ze in Azië vaak beter en zeker goedkoper kunnen. Het is niet voor niets dat alle grote zeilmakerijen zich hebben gevestigd in Azië en Afrika. De service en reparatie op zeilen wordt wel allemaal door uw eigen SailSelect dealer uitgevoerd.

Zo biedt SailSelect u de voordelen van zaken doen met een kleine, flexibele en klantgerichte lokale zeilmaker met daarachter de producten en know-how van één van 's-werelds grootste en toonaangevende zeilmakerijen.

Laatste nieuws

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Prev Next

Filmpje van de zeilmakerij

14-07-2017 - Hits:7336 @ LAATSTE NIEUWS

Zoals op onze website te lezen is, werken we al 12 jaar samen met onze productie partner Rolly Tasker Sails. Klik op de volgende link voor een impressie van gr...

Lees meer

SailSelect introduceert Carbon Perf…

14-07-2017 - Hits:4952 @ LAATSTE NIEUWS

Na onze succesvolle ervaringen met onze vorige lijn tape zeilen introduceert SailSelect nu een vernieuwde lijn Carbon Performance Tape zeilen. Onze Carbon Tap...

Lees meer

SailSelect onderneemt duurzaam door…

16-10-2015 - Hits:7480 @ LAATSTE NIEUWS

SailSelect onderneemt duurzaam door gebruik zonnepanelen. In het kader van duurzaam ondernemen en zinvol investeren maakt SailSelect gebruik van 22 zonnepanel...

Lees meer

Bekijk de wedstrijd resultaten van …

16-10-2015 - Hits:7851 @ LAATSTE NIEUWS

Volg het wedstrijd team SailSelect op Facebook: https://www.facebook.com/TeamSailSelect?ref=hl

Lees meer

UNIEKE AANBIEDING

spinnakeractiemenuSpinnaker Actie

Standaard spinnakers en gennakers de scherpste in Europa!Meer informatie ...

Membraan Zeilen

NIEUWSBRIEF

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en acties.

Contact

Uitdammer Dorpsstraat 35  -  1154 PS Uitdam

Tel: 020 4031018  -  Mail: info@sailselect.nl